Skönhetssalongen som ligger mellan gymmet och lägenheten

Ska gå på min första ansiktsbehandling efter träningen nu i kväll. Så direkt efter jobbet blir det gymmet och sen blir det ansiktsbehandling på Malins Naglar, Fransar & Micropigmenterings skönhetssalong. Blir spännande att prova på det. Har hört att det ska vara väldigt bra för huden, och jag som haft lite utbrott i ansiktet det sista kan nog dra nytta av det. Känner verkligen att det vore skönt att göra en enkel behandling för att få huden lite renare och så att det känns liten klarare och fräschare.

Fick tipset från en av mina nära vänner som brukar gå på behandlingar på just den skönhetssalongen och som tycker att de är väldigt bra. Hon gav mig numret till Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering och så ringde jag och pratade med dem. Frågade lite om deras olika behandlingar, fick beskriva vad jag ville få hjälp med och så bokade vi en tid sen. De verkade väldigt trevliga, åtminstone hon som jag pratade med där.

Skönhetssalongen ligger väldigt smidigt till och på vägen mellan gymmet och hemmet. Så känns som ett bra val att välja att gå till just de på Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering. Sen får vi se om det blir att jag går dit flera gånger eller om det bara blir en gång. Beror på hur effektivt det är också. Min vän som tipsade om det brukar gå dit en gång varannan månad ungefär och tycker att det både är bra och väldigt avslappnande. Sen handlar det väl hur mycket pengar man har över och är villig att lägga på det också.