Bygg i Östhammar

Välkommen till min blogg som handlar om idrott, vilket de flesta av er redan vet såklart. Jag vill passa på att säga hej till mina nya läsare, och att jag är glad över att ni har hittat hit. Jag skriver om idrott i olika former, främst i egenskap av styrelsemedlem i vår fotbollsklubb här i Östhammar, men också som allmän entusiast. Jag har länge kämpat med kommunen för att försöka få bidrag till att renovera vår klubbstuga, och äntligen har det gått igenom. 

De som kommer att bygga om klubbstugan heter Örkulla Bygg & Fastighetsservice och är ett företag som hjälper alla som är intresserade av endera bygg i Östhammar. Företaget är behjälpligt inom det mesta som rör bygg- och snickeriverksamhet. Man kan exempelvis få hjälp inom renovering, byggnation, konstruktion, fönstermontering, rivning, golvläggning och golvslipning. Företaget har en omfattande kunskap och dess personal har arbetat inom branschen i flera år, vilket har givit mycket erfarenhet inom många olika typer av byggprojekt.

Vi hoppas att det kommer att bli precis så som vi önskar, och att i och med detta klubbstugan kan få en längre livslängd så att vi kan fortsätta spela den fotboll som vi och barnen älskar.