Golvläggning i idrottshallar

Det är faktiskt ganska viktigt vilket sorts golv man har när man tränar. I idrotten i skolan så var det ju oftast plastgolv. Dock så vet jag att vi hade en sal där de faktiskt gjorde golvläggning med nytt trägolv när vi gick sista året. Och det var väldigt annorlunda att spela på det. Har svårt att tänka mig att det var meningen att det skulle vara ett trägolv men det var vad det blev i alla fall och om inte annat så var det åtminstone snyggt.

Företaget som hade hand om golvläggningen på skolan i Sollentuna var Elegant Trägolv och de var faktiskt väldigt snabba och bra på det de gjorde. Märktes att de visste vad de gjorde. Det är klart att det inte alltid är lika enkelt men ibland så.

Funderar lite på om jag ska ta och anlita Elegant Trägolv i Sollentuna för att lägga om golvet här hemma hos oss nu också. Det är ganska slitet och känns som att det är lika bra att byta ut det helt istället för att bara göra om vissa delar av det. Tyckte att det där trägolvet som vi hade för idrotten i skolan var väldigt fint. Dock så är jag inte helt säker på om jag minns exakt hur det såg ut, kommer ihåg ungefär hur det såg ut, men inte exakt, men det kanske går att få till det ungefär ändå. Tänker att om jag ser bilder på det så kanske jag kommer ihåg mer exakt hur det såg ut. Tror att de har lite exempelbilder där på Elegant Trägolv, hoppas på det i alla fall, så jag kan kolla de det innan jag bestämmer mig helt för att faktiskt anlita dem för hjälp med golvläggningen.