Renoveringen gör att träningen blir lidande

Vet att jag mår så mycket bättre av att träna och att jag egentligen borde försöka att få tid över för att idrotta lite. För att jag direkt blir lite slöare och tröttare när jag inte har tränat på några dagar, så känns det som att det kryper i kroppen också och man vill vara bli av med det. Vill göra något för att kunna må bättre. Men vi har haft över folk från ett byggföretag här i Norrköping varje kväll i två veckor. De hjälper oss med renoveringen. Det är Tankereds Byggservice och de hade nog varit klara för länge sedan egentligen om de bara hade fått jobba på dagarna också. Men jag är lite paranoid, det måste jag erkänna, för det är ingenting fel med Tankereds Byggservice egentligen. Har hört att de är bra och väldigt pålitliga och att det inte finns en enda person jag kan läsa om som har klagat på dem. Men jag är lite nervig när det kommer till byggföretag och att de ska fuska med sitt arbete och det vill jag verkligen inte riskera.

Pratade med byggföretag när vi skulle boka in att få hjälp av dem och frågade om det skulle vara möjligt för dem att komma hit på kvällarna istället, när jag har slutat jobba och renovera då och det gick bra för dem. Dock så sa de just det att det då självklart kommer att ta väldigt mycket längre tid, men det får jag stå ut med. Kommer vara alldeles för nervös annars. Nackdelen är att jag då är hemma med byggföretagets hantverkare varje eftermiddag och kväll istället för att kunna idrotta och träna.
Förhoppningsvis är renoveringen färdig snart.