Idrottslektionen då jag fick höra att jag borde bli massör

Kommer ihåg i skolan när vi hade en idrottslektion och så skulle vi agerar massörer och massera varandra. Tydligen var det också en del av idrotten och träningen, att kunna massera och ha bredare kunskap kring kroppen. Jag tyckte att det var väldigt roligt, brukade inte tycka om idrotten annars men just det här tyckte jag faktiskt var väldigt roligt. Fick till och med en kommentar från läraren efteråt att han trodde att jag att jag skulle passa bra som massör och att jag borde satsa på det.

Det har jag inte gjort. Massör är nog inget yrke som jag skulle trivas med att jobba med även om jag tycker att det är ganska roligt. Föredrar att gå och få massage från andra, de på Queenna Spa Salong, snarare än att det ska vara jag som är massör.

Lite kul är det med massage ändå och att veta lite om hur man masserar varandra, det har jag inte slutat göra. Brukar massera killen min, vilket han älskar, och så brukar jag även massera mina kompisar och föräldrar ibland, vilket är väldigt uppskattat. Vet att min mamma också brukade säga det att jag skulle passa för att jobba som massör, men det har inte lockat mig. Tycker bättre om att få massage från Queenna Spa Salong på fritiden från andra massörer och sen massera andra lite kortare och lättare på fritiden när jag känner för. Så inte att det ska vara något måste utan att jag ska kunna göra det när jag vill göra det.